VACATURE STAGE CMD / COMMUNICATIE
VACATURE STAGE CMD / COMMUNICATIE
VACATURE STAGE CMD / COMMUNICATIE
VACATURE STAGE CMD / COMMUNICATIE

VACATURE STAGE CMD / COMMUNICATIE

#HIRING

#HIRING

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in een creatief team? Kom stage lopen bij de Nijmeegse broedplaats waar onze passie voor sneakers, tattoo-art, muziek en events bij elkaar komt. 

Februari 2023 - Juni 2023

 

BijSMAAK is één van de grootste onafhankelijke online sneaker boutiques in Nederland en daarnaast ook familielid van “De Paskamer”. Dit is de creatieve broedplaats in Nijmegen met naast de sneakershop ook een tattoostudio, een DJ-school en vinyl bar onder één dak. Ook heeft BijSMAAK vele samenwerkingen met andere creatieve sectoren en organiseert het de sneakerbeurs Deadstock Sneaker Market. Gedrevenheid en creativiteit in ons team is de bindende factor. Dit is de drijfveer om content te maken dat zich onderscheid en zich blijft ontwikkelen.

 

Wat ga je doen?

Als stagiair ben je écht onderdeel van het creatieve team. Hier ben je dagelijks bezig met het toevoegen van producten aan onze webshop, het bedenken van content voor de websites, social media kanalen en offline activiteiten van alle entiteiten onder de Paskamer. Daarnaast vorm jij de creatieve schakel voor de vele projecten die BijSMAAK heeft. Je werkt nauw samen met verschillende artiesten en stelt je op als spil tussen de verschillende bedrijven van De Paskamer om media strategieën op elkaar af te stemmen en elkaar commercieel te versterken. Hiervoor zijn we op zoek naar een creatieve duizendpoot.

Als stagiair CMD / Communicatie ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van onze webshop en het opmaken en uitzetten van verschillende communicatiemiddelen. Zo ben je voornamelijk bezig met het opmaken en schrijven van blogposts, nieuwsbrieven, sliders, social media posts en ad hoc designs voor onze andere entiteiten binnen de paskamer. Je draagt een steentje bij aan het versterken van onze branding en vind het leuk om conceptueel aan de slag te gaan in het creëren van nieuwe social media content. 

 

Wat jij krijgt:

 • Diversiteit in taken in verschillende disciplines. Denk aan communicatie , grafisch ontwerp, online (marketing), fotografie en webbeheer;
 • Een jonge dynamische werkomgeving met artiesten in verschillende branches;
 • Groot netwerk in de fashion en muziek;
 • Meer ervaring in het werken voor een of meerdere opdrachtgevers;
 • Een échte positie in ons team, geen loopjongen/meisje;
 • Een uitbreiding van je portfolio.

 

Wij zoeken naar:

 • Een echte aanpakker met een creatieve mind;
 • Uitstekend in de Nederlandse taal;
 • Pro-actieve en zelfstandige houding;
 • Oog voor detail;
 • Ervaring met online marketing & communicatie;
 • Ervaring met het Adobe software pakket (Ps, Ai, Pr, Id & Br) is een must;

  

Wil jij bij ons team?

Wij zijn op zoek naar creatieve en gedreven studenten die voor hun opleiding hebben gekozen omdat hun passie in dit werkgebied ligt en die op zoek zijn naar een 40-urige meewerkstage.

Naast de juiste skills is interesse voor sneakers een must.

 

Let op, om in aanmerking te komen voor een sollicitatiegesprek dien je een uitvoerende opdracht te maken waarna je geselecteerd wordt op je uitwerking.

 

Stuur je motivatie, CV & portfolio naar [email protected]