Vacature Stage Fotografie
Vacature Stage Fotografie

Vacature Stage Fotografie

Ben jij op zoek naar een creatieve en uitdagende stage in fotografie? Kom stage lopen bij Nijmeegse broedplaats waar onze passie voor sneakers, tattoo-art, muziek en events bij elkaar komen. Periode september 2021 - februari 2022

 
BijSMAAK is een online sneakershop en onderdeel van “De Paskamer”. De Paskamer is een creatieve broedplaats in Nijmegen met naast de sneakershop een tattoostudio, een DJ-school en een videoproductie bedrijf onder één dak. Daarnaast heeft BijSMAAK een eigen kledinglijn, vele samenwerkingen in de evenementenbranche en organiseert het een sneakerbeurs genaamd Deadstock Sneaker Market. Creativiteit (in content) is bij ons de bindende factor.
 
Wat ga je doen?
 
Als stagiair ben je écht onderdeel van het creatieve team. Hier ben je dagelijks bezig met het toevoegen van producten aan onze webshop, het bedenken van content voor de websites, social media kanalen en offline activiteiten van alle entiteiten onder de Paskamer. Daarnaast vorm jij de creatieve schakel voor de vele projecten die BijSMAAK heeft. Je werkt nauw samen met verschillende artiesten en stelt je op als spil tussen de verschillende bedrijven van De Paskamer om media strategieën op elkaar af te stemmen en elkaar commercieel te versterken.Hiervoor zijn we op zoek naar een creatieve duizendpoot.
 
Als stagiair fotografie zal je voornamelijk bezig zijn met het shooten van onze schoenen en ben je eindverantwoordelijke voor de oplevering hiervan.
Je verzorgt de shoot van begin tot het eind. Hiernaast zal je ook foto's gaan maken bij onze andere creatieve projecten.
 
 
Wat jij krijgt:
  • Diversiteit in taken in verschillende disciplines. Denk aan events, online (marketing), fotografie, videografie en webbeheer;
  • Product fotografie
  • Promo fotografie, op locatie.
  • Een jonge dynamische werkomgeving met artiesten in verschillende branches;
  • Groot netwerk in de fashion en muziek;
  • Een échte positie in ons team, geen loopjongen/meisje.
 
Wij zoeken naar:
  • Een echte aanpakker met een creatieve mind;
  • Pro-actieve en zelfstandige houding;
  • Ervaring met het Adobe software pakket (Ps, Ai, Pr, Id & Br) is een must
  • Ervaring met fotografie is een pré 
 
Wil jij bij ons team?
Wij zijn op zoek naar creatieve en gedreven studenten die voor hun opleiding hebben gekozen omdat hun passie in dit werkgebied ligt. Naast de juiste skills is interesse voor sneakers een must. 
 
Let op, om in aanmerking te komen voor een sollicitatiegesprek dien je een uitvoerende opdracht te maken waarna je geselecteerd wordt op je uitwerking.
 
Stuur je motivatie & CV naar [email protected]