VACATURE STAGE FOTOGRAFIE
VACATURE STAGE FOTOGRAFIE
VACATURE STAGE FOTOGRAFIE
VACATURE STAGE FOTOGRAFIE

VACATURE STAGE FOTOGRAFIE

#HIRING

#HIRING

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in een creatief team? Kom stage lopen bij de Nijmeegse broedplaats waar onze passie voor sneakers, tattoo-art, muziek en events bij elkaar komt. 

Februari 2023 - Juni 2023

 

BijSMAAK is één van de grootste onafhankelijke online sneaker boutiques in Nederland en daarnaast ook familielid van “De Paskamer”. Dit is de creatieve broedplaats in Nijmegen met naast de sneakershop ook een tattoostudio, een DJ-school en vinyl bar onder één dak. Ook heeft BijSMAAK vele samenwerkingen met andere creatieve sectoren en organiseert het de sneakerbeurs Deadstock Sneaker Market. Gedrevenheid en creativiteit in ons team is de bindende factor. Dit is de drijfveer om content te maken dat zich onderscheid en zich blijft ontwikkelen.

 

Wat ga je doen?

Als stagiair ben je écht onderdeel van het creatieve team. Hier ben je dagelijks bezig met het toevoegen van producten aan onze webshop, het bedenken van content voor de websites, social media kanalen en offline activiteiten van alle entiteiten onder de Paskamer. Daarnaast vorm jij de creatieve schakel voor de vele projecten die BijSMAAK heeft. Je werkt nauw samen met verschillende artiesten en stelt je op als spil tussen de verschillende bedrijven van De Paskamer.

Als stagiair fotografie zal je voornamelijk bezig zijn met het maken en nabewerken van productfoto's, ga je op pad voor verschillende shoots en ben je eindverantwoordelijke voor de oplevering hiervan. Je verzorgt een shoot van begin tot het eind. Daarnaast ben je ook bezig met het maken van social media content in bewegend beeld voor andere entiteiten van de Paskamer. 

 

Wat jij krijgt:

 • Diversiteit in taken in verschillende disciplines. Denk aan events, online (marketing), fotografie, videografie en webbeheer;
 • Product fotografie en nabewerking;
 • Fashion fotografie, op locatie;
 • Meer kennis en ervaring in fotografie door samen te werken met onze experts;
 • Een jonge dynamische werkomgeving met artiesten in verschillende branches;
 • Een groot netwerk in de fashion en muziek;
 • Een échte positie in ons team, geen loopjongen/meisje.

 

Wij zoeken naar:

 • Een echte aanpakker met een creatieve mind;
 • Proactieve en zelfstandige houding;
 • Oog voor detail;
 • Ervaring met fotografie, video en nabewerking is een must.
 • Ervaring met het Adobe software pakket (Ps, Ai, Pr, Id & Br) is een must;

 

Wil jij bij ons team?

Wij zijn op zoek naar creatieve en gedreven studenten die voor hun opleiding hebben gekozen omdat hun passie in dit werkgebied ligt en die op zoek zijn naar een 40-urige meewerkstage.

Naast de juiste skills is interesse voor sneakers een must.

 

Let op, om in aanmerking te komen voor een sollicitatiegesprek dien je een uitvoerende opdracht te maken waarna je geselecteerd wordt op je uitwerking.

 

Stuur je motivatie, CV & portfolio naar [email protected]