Vacature Stage Fotografie

Vacature Stage Fotografie

Heb jij een passie en de juiste skills voor fotografie? Ben jij op zoek naar een creatieve en uitdagende stage? Kom stage lopen bij Nijmeegse broedplaats waar onze passie voor sneakers, tattoo-art, muziek en events bij elkaar komt. Periode september 2022 - februari 2023

 
BijSMAAK is een online sneakershop en onderdeel van “De Paskamer”. De Paskamer is een creatieve broedplaats in Nijmegen met naast de sneakershop een tattoostudio, een DJ-school en een videoproductie bedrijf onder één dak. Daarnaast heeft BijSMAAK een eigen kledinglijn, vele samenwerkingen in de evenementenbranche en organiseert het een sneakerbeurs genaamd Deadstock Sneaker Market. Creativiteit (in content) is bij ons de bindende factor.
 
Wat ga je doen?
 
Als stagiair ben je écht onderdeel van het creatieve team. Hier ben je dagelijks bezig met het toevoegen van producten aan onze webshop, het bedenken van content voor de websites, social media kanalen en offline activiteiten van alle entiteiten onder de Paskamer. Daarnaast vorm jij de creatieve schakel voor de vele projecten die BijSMAAK heeft. Je werkt nauw samen met verschillende artiesten en stelt je op als spil tussen de verschillende bedrijven van De Paskamer.
 
Als stagiair fotografie zal je voornamelijk bezig zijn met het maken en nabewerken van productfoto's, ga je op pad voor verschillende shoots en ben je eindverantwoordelijke voor de oplevering hiervan.
Je verzorgt een shoot van begin tot het eind. Daarnaast ben je ook bezig met het maken van social media content in bewegend beeld voor andere entiteiten van de Paskamer. 
 
 
Wat jij krijgt:
 • Diversiteit in taken in verschillende disciplines. Denk aan events, online (marketing), fotografie, videografie en webbeheer;
 • Product fotografie en nabewerking;
 • Fashion fotografie, op locatie;
 • Meer kennis en ervaring in fotografie door samen te werken met onze experts;
 • Een jonge dynamische werkomgeving met artiesten in verschillende branches;
 • Een groot netwerk in de fashion en muziek;
 • Een échte positie in ons team, geen loopjongen/meisje.
 
Wij zoeken naar:
 • Een echte aanpakker met een creatieve mind;
 • Pro-actieve en zelfstandige houding;
 • Ervaring met het Adobe software pakket (Ps, Ai, Pr, Id & Br) is een must;
 • Ervaring met fotografie, video en nabewerking is een must.
 
Wil jij bij ons team?
 
Wij zijn op zoek naar creatieve en gedreven studenten die voor hun opleiding hebben gekozen omdat hun passie in dit werkgebied ligt en op zoek zijn naar een 40-urige meewerkstage.
Naast de juiste skills is interesse voor sneakers een must. 
 
Let op, om in aanmerking te komen voor een sollicitatiegesprek dien je een uitvoerende opdracht te maken waarna je geselecteerd wordt op je uitwerking.
 
Stuur je motivatie & CV naar [email protected]