Vacature Stage Grafisch Vormgeving
Vacature Stage Grafisch Vormgeving

Vacature Stage Grafisch Vormgeving

Ben jij op zoek naar een creatieve en uitdagende stage? Kom stage lopen bij Nijmeegs broedplaats waar onze passie voor sneakers, tattoo-art, muziek en events bij elkaar komt. februari 2022 - juni 2022

 
BijSMAAK is een online sneakershop en onderdeel van “De Paskamer”. De Paskamer is een creatieve broedplaats in Nijmegen met naast de sneakershop een tattoostudio, een DJ-school en een videoproductie bedrijf onder één dak. Daarnaast heeft BijSMAAK een eigen kledinglijn, vele samenwerkingen in de evenementenbranche en organiseert het een sneakerbeurs genaamd Deadstock Sneaker Market. Creativiteit (in content) is bij ons de bindende factor.
 
Wat ga je doen?
 
Als stagiair ben je écht onderdeel van het creatieve team. Hier ben je dagelijks bezig met het toevoegen van producten aan onze webshop, het bedenken van content voor de websites, social media kanalen en offline activiteiten van alle entiteiten onder de Paskamer. Daarnaast vorm jij de creatieve schakel voor de vele projecten die BijSMAAK heeft. Je werkt nauw samen met verschillende artiesten en stelt je op als spil tussen de verschillende bedrijven van De Paskamer om media strategieën op elkaar af te stemmen en elkaar commercieel te versterken. Hiervoor zijn we op zoek naar een creatieve duizendpoot.
 
Als stagiair grafisch ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van onze webshop en het opmaken van verschillende designs binnen onze communicatiemiddelen. Zo ben je voornamelijk bezig met het opmaken van blogposts, nieuwsbrieven, sliders, social media posts en adhoc designs voor onze andere etniteiten binnen de paskamer. Hoe ziet alles er het beste uit? Kan het beter en hoe? Daarnaast draag jij bij aan het versterken van de branding van verschillende entiteiten middels grafisch ontwerp.
 
Wat jij krijgt:
 • Diversiteit in taken in verschillende disciplines. Denk aan events, grafisch ontwerp, online (marketing), fotografie, videografie en webbeheer;
 • Een jonge dynamische werkomgeving met artiesten in verschillende branches;
 • Groot netwerk in de fashion en muziek;
 • Meer ervaring in het werken voor een of meerdere opdrachtgevers;
 • Een échte positie in ons team, geen loopjongen/meisje;
 • Een uitbreiding van je portfolio.
 
Wij zoeken naar:
 • Een echte aanpakker met een creatieve mind;
 • Pro-actieve en zelfstandige houding;
 • Oog voor detail;
 • Ervaring met online marketing & communicatie;
 • Ervaring met het Adobe software pakket (Ps, Ai, Pr, Id & Br) is een must;
 
Wil jij bij ons team?
Wij zijn op zoek naar creatieve en gedreven studenten die voor hun opleiding hebben gekozen omdat hun passie in dit werkgebied ligt. Naast de juiste skills is interesse voor sneakers een must.
 
Let op, om in aanmerking te komen voor een sollicitatiegesprek dien je een uitvoerende opdracht te maken waarna je geselecteerd wordt op je uitwerking.
 
Stuur je motivatie & CV naar [email protected]