Vacature Stage Marketing / Economie
Vacature Stage Marketing / Economie

Vacature Stage Marketing / Economie

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in een creatief team? Kom stage lopen bij Nijmeegs broedplaats waar onze passie voor sneakers, tattoo-art, muziek en events bij elkaar komt.

september 2022 - februari 2023

 
BijSMAAK is een online sneakershop en onderdeel van “De Paskamer”. De Paskamer is een creatieve broedplaats in Nijmegen met naast de sneakershop een tattoostudio, een DJ-school en PAAK Vinyl bar onder één dak. Daarnaast heeft BijSMAAK een eigen kledinglijn, vele samenwerkingen in de evenementenbranche en organiseert het een sneakerbeurs genaamd Deadstock Sneaker Market. Creativiteit (in content) is bij ons de bindende factor.
 
Wat ga je doen?
 
Als stagiair marketing / economie ben je écht onderdeel van het creatieve team. Hier ben je dagelijks bezig met het toevoegen van producten aan onze webshop, het bedenken van content voor de websites, social media kanalen en offline activiteiten van alle entiteiten onder de Paskamer. Jij bent de creatieve en analytische schakel voor de vele projecten die BijSMAAK heeft. Je werkt nauw samen met verschillende artiesten en stelt je op als spil tussen de verschillende bedrijven van De Paskamer. Hiervoor zijn we op zoek naar een creatieve duizendpoot met analytisch vermogen en een commerciele denkwijze. 
 
stagiair marketing / economie ben jij mede verantwoordelijk voor al onze marketing uitingen. Zo zal je voor een groot gedeelte bezig zijn met het onderzoeken van de markt en het inzetten van verschillende advertenties. Daarnaast houdt jij je dagelijks bezig met het bedenken van de juiste marketingstrategiën als basis voor onze content en werk je mee aan het versterken van onze SEO. 
 
 
Wat jij krijgt:
 • Diversiteit in taken in verschillende disciplines. Denk aan events, grafisch ontwerp, online (marketing), fotografie en webbeheer;
 • Een jonge dynamische werkomgeving met artiesten in verschillende branches;
 • Groot netwerk in de fashion en muziek;
 • Kennis en ervaring in contentcreatie en marketingstrategie;
 • Een échte positie in ons team, geen loopjongen/meisje.
 
Wij zoeken naar:
 • Een echte aanpakker met een creatieve mind;
 • Iemand met een pro-actieve en zelfstandige houding;
 • Beheerst in de Nederlandse taal;
 • Iemand die graag cijfermatig bezig is;
 • Ervaring met online marketing;
 • Ervaring met het Adobe software pakket (Ps, Ai, Pr, Id & Br) is een must.

 

Wil jij bij ons team?
Wij zijn op zoek naar creatieve en gedreven studenten die op zoek zijn naar een 40-urige meewerkstage. Naast de juiste skills is interesse voor sneakers een must.
 
Let op, om in aanmerking te komen voor een sollicitatiegesprek dien je een uitvoerende opdracht te maken waarna je geselecteerd wordt op je uitwerking.
 
Stuur je motivatie & CV naar [email protected]