Vacature Stage Media Redactie
Vacature Stage Media Redactie

Vacature Stage Media Redactie

Ben jij op zoek naar een creatieve en uitdagende stage? Kom stage lopen bij Nijmeegs broedplaats waar onze passie voor sneakers, tattoo-art, muziek en events bij elkaar komt. februari 2022 - juni 2022

 
BijSMAAK is een online sneakershop en onderdeel van “De Paskamer”. De Paskamer is een creatieve broedplaats in Nijmegen met naast de sneakershop een tattoostudio, een DJ-school en een videoproductie bedrijf onder één dak. Daarnaast heeft BijSMAAK een eigen kledinglijn, vele samenwerkingen in de evenementenbranche en organiseert het een sneakerbeurs genaamd Deadstock Sneaker Market. Creativiteit (in content) is bij ons de bindende factor.
 
Wat ga je doen?
 
Als stagiair ben je écht onderdeel van het creatieve team. Hier ben je dagelijks bezig met het toevoegen van producten aan onze webshop, het bedenken van content voor de websites, social media kanalen en offline activiteiten van alle entiteiten onder de Paskamer. Als stagiaire media redacteur ben jij de creatieve schakel voor de vele projecten die BijSMAAK heeft. Deze kennis gebruik jij om verschillende content te creëren voor onze media om zo de branding van BijSMAAK en de Paskamer te versterken. Je werkt nauw samen met verschillende artiesten en stelt je op als spil tussen de verschillende bedrijven van De Paskamer. Hiervoor zijn we op zoek naar een creatieve duizendpoot met oog voor detail en een passie voor tekst. 
 
Als stagiair media redacteur ben jij mede verantwoordelijk voor al onze communicatie uitingen. Zo zal je voor een groot gedeelte bezig zijn met copywriting. Denk hierbij aan het schrijven van nieuwsbrieven, blogposts en productomschrijvingen. Daarnaast houdt jij je dagelijks bezig met het bedenken van de juiste marketingstrategiën als basis voor onze content en werk je mee aan het versterken van onze SEO. 
 
 
Wat jij krijgt:
 • Diversiteit in taken in verschillende disciplines. Denk aan events, grafisch ontwerp, online (marketing), fotografie, videografie en webbeheer;
 • Een jonge dynamische werkomgeving met artiesten in verschillende branches;
 • Groot netwerk in de fashion en muziek;
 • Kennis en ervaring in contentcreatie en marketingstrategie;
 • Een échte positie in ons team, geen loopjongen/meisje.
 
Wij zoeken naar:
 • Een echte aanpakker met een creatieve mind;
 • Iemand met een pro-actieve en zelfstandige houding;
 • Een passie voor tekst 
 • Beheerst in de Nederlandse taal
 • Ervaring met online marketing;
 • Ervaring met het Adobe software pakket (Ps, Ai, Pr, Id & Br) is een must.

 

Wil jij bij ons team?
Wij zijn op zoek naar creatieve en gedreven schrijvers die voor hun opleiding hebben gekozen omdat hun passie in dit werkgebied ligt. Naast de juiste skills is interesse voor sneakers een must.
 
Let op, om in aanmerking te komen voor een sollicitatiegesprek dien je een uitvoerende opdracht te maken waarna je geselecteerd wordt op je uitwerking.
 
Stuur je motivatie & CV naar [email protected]