Swipe to the right
22 april 2016

Veja Holiday X Industry Of All Nations


Veja Holiday X Industry Of All Nations. Misschien wel de meest verantwoorde sneaker die op het moment verkrijgbaar is, Veja. Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen is Veja een fair trade sneakermerk en voor deze uitvoering van de Holiday heeft het de handen ineen geslagen met Industry Of All Nations (IOAN).

Industry Of All Nations is een modemerk dat zich inzet voor de waarborging van de puurheid van materialen en producten. Zij realiseert dit door haar producten te produceren op de plekken waar de materialen ook daadwerkelijk gewonnen worden. Door dit te doen stimuleert ze de lokale economieën en geeft ze lokale arbeiders de kans om op een eerlijke manier rond te komen. Als je bekend bent met Veja zal je al hebben opgemerkt dat de twee merken veel paralellen tonen. Ze zetten zich namelijk allebei in voor het milieu, lokale arbeiders en verantwoorde productie. Wij supporten deze manier van werken voor 100% en zijn dan ook erg trots dat we jullie een sneaker van dit kaliber aan kunnen bieden.

De Veja Holiday X Industry Of All Nations bestaat compleet uit materialen die zijn gewonnen in de Amazone. De kleur van de sneaker is indigo, dit is een natuurlijke kleurstof waarmee de sneaker in Sāo Paolo is geverfd. Voor de sneaker is biologisch katoen voor de upper en wild rubber voor de zool gebruikt. Met al deze features bij elkaar kom je tot het volgende resultaat: een stijlvolle, verantwoorde en comfortabele sneaker die zomer-klaar is.

De release van de Veja Holiday X Industry Of All Nations is zaterdag 23 april om 12:00. De andere colorways van de Veja Holiday zijn al wel verkrijgbaar.

FEATURED ITEMSNaar Blog