Swipe to the right
24 december 2015

Veja New Arrivals


  • Veja Holiday Jute Natural
  • Veja Holiday white natural
  • Veja Holiday Jute natural oxford grey marsala
  • Veja Esplar Low extra white marsala pierre

Veja Holiday natural sable nautico, natural oxford grey marsala, white natural & Espar Low extra white marsala pierre. Vers van de fair-trade pers hebben we net voor de feestdagen nog een toffe drop van Veja binnen gekregen. De drop bestaat uit twee frisse modellen die, zoals je gewend bent van Veja, allemaal compleet fair-trade geproduceerd zijn.

Over de Veja Holiday natural sable nautico en natural oxford grey marsala zijn we bij BijSMAAK erg enthousiast, de upper is namelijk gemaakt van jutte stof en suede. Een mooie en duurzame combinatie, daarnaast is ook de shape van de schoen ook erg tof. De upper is constructed op een wild rubberen zool uit de Amazone.

De Holiday white natural is het broertje van het bovenstaande model, de upper van deze schoen is gemaakt van een combinatie van mesh en suede. De shape van de schoen is sportief en de upper is constructed op een wild rubberen zool uit de Amazone.

De ESPLAR Low extra white marsala pierre is wederom een sneaker waar we bij BijSMAAK erg enthousiast over zijn. De ESPLAR (Escritório de Planejamento e Assessoria Rural (The Rural Planning and Development Association)) sneakers van Veja zijn namelijk genoemd naar de non-profit organisatie die sinds 2004 samenwerkt met Veja. Deze organisatie ondersteunt de families in Brazilië die werkzaam zijn voor Veja. De upper van de sneaker is volledig van leer gemaakt en de zool van wild rubber uit de Amazone. De colorway en de shape doen de schoen sportief ogen, maar de sneaker misstaat ook zeker niet als schoen om dagelijks te dragen.

Compleet in de kerstsfeer is het natuurlijk een extra mooi gegeven dat je niet alleen jezelf, maar ook de boeren in Brazilië een cadeautje doet met een aankoop bij Veja.


FEATURED ITEMS
Naar Blog