Swipe to the right
19 februari 2016

Herchcovitch X Veja Bold & V-10


Herchcovitch X Veja Bold all white & Veja V-10 white nautico. Dat Veja een 'one of a kind' merk is hebben we al meerdere keren onderstreept. Wij hebben het fair trade merk al vanaf het begin erg hoog zitten en vinden dat de principes en waarden waar Veja voor staat een voorbeeld zouden moeten zijn voor merken over de hele wereld. In samenwerking met Braziliaanse boeren produceert Veja haar sneakers op een eerlijke manier, die zowel het merk als de boeren helpt.

Voor een speciale uitvoering van de Bold is Veja de samenwerking aangegaan met Alexandre Herchcovitch, een icoon uit de Braziliaanse fashion industrie. Herchcovitch is al een aantal jaren upcoming in de internationale fashion scene en zet Brazilë op zijn manier op de kaart, net als Veja. De Herchcovitch X Veja Bold is volgens ons dan ook een mooie samenkomst van twee partijen die het beste met Brazilië voor hebben. De sneaker is vervaardigd uit premium materialen, zo bestaat de upper compleet uit soepel, wit leer en is de 'V' op de zijkant gemaakt van wild rubber uit de Amazone. De binnenkant van de schoen is, evenals de buitenkant, gevoerd met soepel leer en is constructed op een stabiele en comfortabele zool welke is gemaakt van wild rubber uit de Amazone. De gelimiteerde Herchcovitch X Veja Bold is in Nederland alleen bij BijSMAAK verkrijgbaar, dus wees er de 24ste snel bij!

Naast de Bold heeft Veja, ter ere van hun 10-jarige bestaan, de V-10 in het leven geroepen. De V-10 bestaat compleet uit wit leer en heeft een rubberen 'V' op de zijkant welke, evenals de zool, is gemaakt van wild rubber uit de Amazone. De neus van de schoen is geperforeerd en de zool is stabiel en comfortabel. Veja heeft met de V-10 een nieuw, sterk silhouet aan hun line-up toegevoegd, de mid-top sneaker laat zien dat Veja met fair trade producten een erg modieus product kan creëren. De V-10 is ook verkrijgbaar in de colorway white nautico, deze heeft een neus van geperforeerd leer en er zitten blauwe en rode accenten verwerkt in de schoen.

FEATURED ITEMSNaar Blog