Swipe to the right
18 mei 2016

Zomer collectie ARKK Copenhagen


  Arkk Raven black white 1

  Arkk Raven black white 2

  Arkk Raven mint light grey 1

  Arkk Raven mint light grey 2

  Arkk Raven light grey melange 1

  Arkk Raven light grey melange

  Arkk Raven womens dusty army 1

  Arkk Raven womens dusty army 2

  Arkk Raven all white 1

  Arkk Raven all white 2

ARKK Copenhagen Raven dusty army, black white, light grey melange, mint grey melange & all white. Toen we ARRK afgelopen herfst aan onze line-up toevoegde hadden wij het merk natuurlijk al hoog zitten. De afgelopen periode lijkt het Scandinavische merk ook jullie in rap tempo voor zich te hebben gewonnen. Van de verschillende modellen die we van ARKK hebben, is de Raven zonder twijfel het populairste. Dit betekent goed nieuws voor de zomer collectie, deze bestaat namelijk uit vijf (!) Ravens. Waaronder ook een voor de dames!

Daarmee bijten we ook gelijk het spits af; de ARKK Copenhagen Raven dusty army is de eerste ARKK die we in vrouwen maten verkopen. Zoals we gewend zijn van de Raven bestaat de sneaker uit een combinatie van mesh en neopreen wat is uitgevoerd op een dikke en flexibele zool. De sneaker is erg licht en door de neopreen constructie is hij voorzien van een sock-fit. Deze soort pasvorm sluit strak om de voet heen en geeft je de mogelijkheid om licht en flexibel rond te rennen, lopen, springen of dansen. Ideaal voor de zomer als je het ons vraagt.

Dat brengt ons bij de overgebleven vier Ravens. Hoewel de gebruikte makerialen voor de upper en de zool voor alle Ravens hetzelfde zijn, zijn het voor het oog toch vier hele verschillende sneakers. Zo heeft de ARKK Raven black white spekled veters, de ARKK light grey melange heeft naast speckled veters ook een speckled zool en de mint grey melange heeft weer een ander patroon op de veters en een cleane zool. Dan volgt de ARKK Raven all white nog, we kunnen je vertellen dat je ze niet vaak cleaner gaat zien dan deze.

Oog voor detail maakt het onderscheid tussen deze sneakers en geeft ook blijk van de aandacht die in het design van de sneakers is gestoken. Wij zijn enthousiast, jullie ook?

FEATURED ITEMSNaar Blog