Garantie & klachten

 

Tevredenheidsgarantie
BijSMAAK.com hecht zeer veel waarde aan tevreden klanten. Wij geven daarom een zichttermijn van 30 dagen. Als je aankopen niet aan jouw verwachtingen voldoen kun je binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling de koop ontbinden door het artikel in nieuwstaat en voorzien van alle labels te retourneren. Je ontvangt dan het reeds betaalde bedrag retour. Dit geldt ook voor artikelen uit de sale. Het is uiteraard wel toegestaan de schoenen en of accessoires eerst thuis te passen. Als je een artikel wilt ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat of kleur, kun je het artikel op dezelfde wijze retourneren. Je kunt daarna zelf een nieuwe bestelling plaatsen voor de gewenste maat of kleur. Voor meer informatie over ons retourbeleid kun je bij ruilen & retour kijken.

 

Wat moet ik doen als ik het verkeerde product heb ontvangen?
Wij behandelen je bestelling met zorg. Desalniettemin is het mogelijk dat er fouten worden gemaakt. Als je een artikel hebt ontvangen dat je niet hebt besteld kun je contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of via het contactformulier. Om je goed op weg te helpen horen wij graag vooraf wat er precies niet overeenkomt. Zo weten wij hoe we je het beste verder kunnen helpen. Indien het item geretourneerd wordt zorgen wij ervoor dat er geen extra kosten gemaakt worden.

 

Zit er garantie op mijn producten?
BijSMAAK.com garandeert je wettelijke rechten op een artikel conform de redelijkerwijs gewekte verwachtingen. Dit doen wij, afhankelijk van je artikel, door vervanging, een voucher of het vergoeden van reparatie. Daarnaast gelden voor bepaalde producten fabrieksgaranties. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of via het contactformulier.

 

Wat moet ik doen als het product beschadigd blijkt te zijn?

Als je bestelling beschadigd is tijdens de verzending, kun je contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of via het contactformulier.

 

Wat moet ik doen als ik een klacht heb?
Als je een klacht hebt over onze artikelen kun je contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of via het contactformulier. Wij zullen je klacht binnen 24 uur in behandeling nemen.