Retourneren

 

Bestellingen kunnen binnen 30 dagen geretourneerd worden. De termijn van 30 dagen begint op de dag dat je de bestelling ontvangt. De kosten voor het retourneren betaal je vooraf.

 

Retourneren via onze retourservice
• Ga naar ons retourportaal (or go to our English returnportal) en meld je retour aan door middel van je ordernummer en e-mailadres. Je kunt het ordernummer vinden op de orderbevestiging in je mail of op de ontvangen pakbon bij Referentie. De code na BijSMAAK # is jouw ordernummer.

(let op: is de bestelling volbracht meteen foutief e-mail adres dan dient hetzelfde e-mail adres alsnog doorgegeven te worden. Anders herkent het systeem niet de bestelling.).

• Voeg de pakbon bij je retour. Zorg dat alles goed verpakt is. Retouren zonder pakbon kunnen niet verwerkt worden of vertragen het verwerkingsproces.
• Geef het pakket af bij het door jou gekozen afleverpunt.
• Zodra we je retour hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag, binnen vijf werkdagen terug gestort op de rekening waarmee je de bestelling betaald hebt.

 

Kosten voor retourneren

• Binnen Nederland: € 5.50

• Buiten Nederland (België & Frankrijk): € 8.00

 

Artikelen omruilen
Artikelen kan je ruilen door deze te retourneren en vervolgens gelijk een nieuwe bestelling te plaatsten in onze webshop. We adviseren je om de bestelling meteen te bevestigen, dan ben je er zeker van dat je het paartje in huis hebt.

 

Voorwaarden retourneren
Een retour wordt enkel geaccepteerd als zowel het artikel als alle aanhangels en de verpakking in originele staat verkeren. Beschadigde en gebruikte artikelen of schoenendozen worden niet geaccepteerd. Verzend je retour daarom altijd goed verpakt in een verzenddoos. Wanneer het schoenen betreft mag de originele schoenendoos niet als verzenddoos gebruikt worden, deze dient vrij te blijven van stickers, plakband en dergelijke. Voeg voor een snelle afhandeling altijd je pakbon toe aan je retourzending.

Voor garantie & klachten verwijzen we je door naar Garantie & Klachten

 

Retourneren via eigen gekozen bezorgdienst
• Vul het retourformulier achter op de factuur in en voeg deze bij je retour.
• Verstuur het pakket met de door jou gekozen bezorgdienst naar:
    BijSMAAK.com
    Bloemerstraat 70
    6511EL NIJMEGEN
• Zodra we je retour ontvangen hebben wordt het aankoopbedrag binnen 10 dagen terug gestort op de rekening waarmee je de bestelling betaald hebt.

Let op: wanneer je kiest voor een eigen bezorgdienst is het niet mogelijk gebruik te maken van dezelfde tarieven die wij aanbieden middels het retourportaal.