Retourneren

Bestellingen kunnen binnen 30 dagen geretourneerd worden. De termijn van 30 dagen begint op de dag dat je de bestelling ontvangt. Retourkosten zijn voor eigen rekening, maar voor retouren binnen Nederland en vanuit België kunnen we je een gereduceerd tarief aanbieden. Hiervoor kan je gebruik maken van onze retourservice. De kosten van de retourzending worden dan ingehouden op de terugbetaling van je bestelling. De tarieven zijn als volgt:
Nederland € 5.50 
België         € 8.00

Retourneren via onze retourservice
• Ga naar ons retourportaal en meld je retour aan door middel van de postcode en het trackingnummer van je bestelling. Dit nummer vind je in de track & trace e-mail en/of op de verzendlabel op de doos. 
• Voeg de factuur bij je retour. Zorg dat alles goed verpakt is.
• Geef het pakket af bij het door jou gekozen afleverpunt.
• Zodra we je retour hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag, minus de kosten van de retourzending, binnen vijf dagen terug gestort op de rekening waarmee je de bestelling betaald hebt.

Indien je geen gebruik wilt maken van onze retourservice waarbij je profiteert van een gereduceerd verzendtarief, kijk dan onder de kop 'Retourneren via eigen gekozen bezorgdienst' onderaan deze pagina.

Artikelen omruilen
Artikelen kan je ruilen door deze te retourneren en vervolgens gelijk een nieuwe bestelling te plaatsten in onze webshop. We adviseren je om de bestelling meteen te bevestigen, dan ben je er zeker van dat je het paartje in huis hebt.

Voorwaarden retourneren
Een retour wordt enkel geaccepteerd als zowel het artikel als alle aanhangels en de verpakking in originele staat verkeren. Beschadigde en gebruikte artikelen worden niet geaccepteerd. Verzend je retour daarom altijd goed verpakt in een verzenddoos. Wanneer het schoenen betreft mag de originele schoenendoos niet als verzenddoos gebruikt worden, deze dient vrij te blijven van stickers, plakband en dergelijke. Vul voor een snelle afhandeling altijd het retourformulier in op de achterzijde van de factuur en voeg deze bij je retourzending.

Voor garantie & klachten verwijzen we je door naar Garantie & Klachten

 

Retourneren via eigen gekozen bezorgdienst
• Vul het retourformulier achter op de factuur in en voeg deze bij je retour.
• Verstuur het pakket met de door jou gekozen bezorgdienst naar:
    BijSMAAK.com
    Bloemerstraat 70
    6511EL NIJMEGEN
• Zodra we je retour ontvangen hebben wordt het aankoopbedrag binnen 10 dagen terug gestort op de rekening waarmee je de bestelling betaald hebt.